Als Google Maps niet meer werkt op je website

Je hebt het waarschijnlijk reeds gemerkt om sommige websites die een Google Maps integratie hebben. Er verschijnt onderstaande melding.     De reden ligt bij de ongeldige Google Maps API, welke je gebruikt in je website. Sinds augustus heeft Google aangekondigd dat het gebruik van Google Maps op je website niet meer gratis zal zijn.… Lees verder »

Nieuwe website voor Huybrechts Hekwerken

Een nieuwe en prachtige website is belangrijk. Dat zeggen we, dat denken we. Hoe komt het dat Huybrechts Hekwerken eigenlijk al 10 jaar een oude, niet mobiel-vriendelijke website had? En bovendien zijn ze blijven groeien en hadden steeds genoeg werk. Reden: ze leveren gewoon fantastisch werk tegen een degelijke prijs. Als je product en/of dienst… Lees verder »

Ik start een nieuw bedrijf op genaamd Woofers

11 jaar lang is Davel al succesvol actief als webdesigner van doelgerichte WordPress websites. Niet zo bescheiden woorden, maar dat mag ook wel eens. 😉 Ik ben echt wel supertrots op die 11 jaren, Ă©n van het werk dat ik aflever.   Het is tijd voor de volgende stap: Woofers. Woofers is de naam van… Lees verder »

Met Vier In Bed deelnemers: vergeet je website niet!

Je kent waarschijnlijk het VTM-programma ‘Met Vier in Bed’. Het programma gaat over 4 ‘bedrijven in de vakantie-sector’ die bij elkaar logeren, en elkaar punten uitdelen. Met Vier In Bed wordt in prime-time uitgezonden (21:30 tot 22u30) en staat altijd in de top 10 van de meest bekeken programma’s van die dag.   Kijkcijfers van… Lees verder »

Deze zeker lezen!

De activiteit op je website is superbelangrijk voor Google.

Google ‘houdt’ van websites die regelmatig nieuwe pagina’s toevoegen, waarbij je website ‘natuurlijk-gewijs’ groeit met de jaren. Maar het is zeker niet zo dat de grootste website met de meeste pagina’s persĂ© hoger scoort. Het gaat om de natuurlijke groei-flow, waarbij je van tijd ook wel eens minder-bezochte pagina’s gerust kan verwijderen.   Statische elementen… Lees verder »

Snel en gratis jouw trefwoord posities in Google raadplegen

Er bestaan verschillende websites waar je je trefwoorden kan ingeven om dan je positie (vakterm: ‘google ranking’) kan checken. Maar dit heeft z’n beperkingen: je moet je registreren, is soms ingewikkeld om op te zetten, enz. Niettemin hebben sommige sites ook voordelen: automatische scan van je posities; bv elke week.   Maar deze #daveldinsdag gaat… Lees verder »

Deze zeker lezen!

Berichten plaatsen op Google Mijn Bedrijf vermelding

Google Mijn Bedrijf page is datgene wat je ziet als je in Google je eigen bedrijfsnaam intypt. Bijvoorbeeld: google ‘Geerts Olen’ Bezoekers vinden er informatie zoals: Adres Openingsuren Telefoon Website Foto’s     Bezoekers kunnen er ook informatie achterlaten, zoals: recensies (reviews) foto’s   Het is uiteraard mogelijk om je eigen Business te beheren. Indien… Lees verder »

Nieuwe website voor Rades Advocaten

Rades Advocaten verstrekt advies, verleent bijstand, voeren procedures en behartigen al uw belangen, of u nu een particulier, een bedrijf of een overheid bent. Het team bestaat uit 4 advocaten en 2 administratieve medewerkers. Elk van de 4 advocaten heeft zijn specialisatie in een bepaalde materie zodat het kantoor een ruim gamma van rechtszaken aankan. Dit… Lees verder »