WordPress 5.0 problemen oplossen

Donderdag 6 december 2018 is een grote dag in WordPress-land.WordPress 5.0 komt uit met een gloednieuwe editor ervaring.Deze nieuwe editor was al een tijdje beschikbaar in de vorm van een plugin genaamd Gutenberg. De release datum van WordPress 5.0 is alleszins niet ideaal.Voor de meeste is het hoogseizoen en een maand vol feestdagen en privé-dingen.… Lees verder »

De spambox van Hotmail voorkomen

Om het cru te zeggen (en ik hoor die mening elders): Hotmail s*ckt. De laatste tijd krijgen we terechte klachten dat mails in de spamfolder bij Hotmail belanden. En dat is best vervelend voor bedrijven als het om een offerte of reservatie-bevestiging gaat. Bij Davel doen we er uiteraard ALLES aan om dit te voorkomen.… Lees verder »

De nieuwe GMail (en hoe terugstappen)

We hebben redelijk veel klanten die hun mails op GMail lezen. De layout van GMail sinds kort gewijzigd. Wat is er nieuw (de belangrijkste): Snooze-button: bij een inkomende mail kan je opteren om deze mail voor een bepaalde duur te laten ‘verdwijnen’, en te laten (her)verschijnen na 6u; of tijdsduur naar keuze. Snellere koppeling met… Lees verder »

Als Google Maps niet meer werkt op je website

Je hebt het waarschijnlijk reeds gemerkt om sommige websites die een Google Maps integratie hebben. Er verschijnt onderstaande melding.     De reden ligt bij de ongeldige Google Maps API, welke je gebruikt in je website. Sinds augustus heeft Google aangekondigd dat het gebruik van Google Maps op je website niet meer gratis zal zijn.… Lees verder »

Nieuwe website voor Huybrechts Hekwerken

Een nieuwe en prachtige website is belangrijk. Dat zeggen we, dat denken we. Hoe komt het dat Huybrechts Hekwerken eigenlijk al 10 jaar een oude, niet mobiel-vriendelijke website had? En bovendien zijn ze blijven groeien en hadden steeds genoeg werk. Reden: ze leveren gewoon fantastisch werk tegen een degelijke prijs. Als je product en/of dienst… Lees verder »

Nieuwe website voor TelSmart

TelSmart is aanbieder van digitale telefonie en aanverwante producten ter bescherming van bedrijfscomputers. TelSmart groeit als kool met inmiddels al 33 medewerkers, met kantoren in Kasterlee en Torhout. 5 jaar geleden had Davel reeds een website uitgewerkt, dat was deze: De nieuwe website gaat een pak verder en dieper in hun productgamma. TelSmart is anno… Lees verder »

Nieuwe website voor ‘t Veldt te Retie

In ‘t Veldt te Retie kan je terecht voor je feesten als zaalverhuur, maar ook voor workshops. Geregeld zijn er workshops en netwerkavonden voor bedrijven. Het is reeds de 2de maal dat we als webdesigner optreden voor dit bedrijf uit Retie. De visie van zaakvoerder Petra Wouters focust zich op duurzaam ondernemen en mensen samenbrengen.… Lees verder »

Ik start een nieuw bedrijf op genaamd Woofers

11 jaar lang is Davel al succesvol actief als WordPress webdesigner van doelgerichte websites. Niet zo bescheiden woorden, maar dat mag ook wel eens. 😉 Ik ben echt wel supertrots op die 11 jaren, én van het werk dat ik aflever.   Het is tijd voor de volgende stap: Woofers. Woofers is de naam van… Lees verder »

Met Vier In Bed deelnemers: vergeet je website niet!

Je kent waarschijnlijk het VTM-programma ‘Met Vier in Bed’. Het programma gaat over 4 ‘bedrijven in de vakantie-sector’ die bij elkaar logeren, en elkaar punten uitdelen. Met Vier In Bed wordt in prime-time uitgezonden (21:30 tot 22u30) en staat altijd in de top 10 van de meest bekeken programma’s van die dag.   Kijkcijfers van… Lees verder »