Nieuwe referentie: Vanlommel Printing

Deel dit artikel
Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Vanlommel Printing uit Olen is een begrip in printland. Ze staan bekend om hun expertise in plaatbedrukking, denk maar aan immoborden, werfborden of reclameborden.

Hun nieuwe website is gebouwd op WordPress en maakt gebruik van de nieuwe blok editor van WordPress. Zaakvoerder Philip Vanlommel heeft ervaring met websites maken, z’n vorige website was eigenhandig gemaakt in WordPress.

Corona vloerstickers

Vanlommel Printing heeft alles in huis: eigen grafische studio en eigen drukwerk machines. Ook voor stickers.
Met de pandemie rees de vraag naar Corona vloerstickers en Corona Signalisatieborden. Met de nieuwe website hebben we hier mooie landingspagina’s aangemaakt, die gerefereerd zijn aan een WooCommerce Shop.

Bij Davel zijn we heel tevreden van dit project en de samenwerking. We volgen dit project verder op met een uitgebreide Google Ads campagne.


Waarmee kan ik je helpen?
Hey, ik ben Dave. Al meer dan 10 jaar ontwerp ik doelgerichte websites voor KMO’s, eenmanszaken en verenigingen. Zo heb ik al meer dan 100 bedrijven geholpen aan méér klanten, méér omzet, gebruiksvriendelijke websites en topposities in Google. Wil jij weten hoe ik dat doe? Maak snel een afspraak.
Dave Loodts

Ontvang gratis het e-book ‘Doelgerichte websites’

Ontvang mijn e-book over Doelgerichte Websites: 14 aspecten en 97 actiepunten opgesomd!
Na inzending ontvang je een mail welke je moet bevestigen, daarna kan je het e-book downloaden.