Mijn doel en visie

Ik ben serieus over het leveren van goede resultaten.
 Een website is méér dan een mooi visitekaartje,
 het is een oplossing die je méér klanten aanlevert.
Davel doet dit doelgericht, al meer dan 10 jaar.

Ik geloof in websites als hét belangrijkste medium van je onderneming. Alles wat je op je eigen website zet is van jou, dat is jouw stem en jouw unieke meerwaarde. Alle andere activiteiten om je bedrijf te promoten zoals online adverteren en social media verdwijnen in het ’niets’ als jouw website niet doelgericht is ontworpen en geoptimaliseerd.
Kortom: wil je meer klanten?
Start met een doelgerichte website.
Workflow

Over Davel

Davel is de eenmanszaak van Dave Loodts, opgericht in september 2006. Davel is geen ‘kantoor' met x-tal personeelsleden. De persoon van het offerte-gesprek is de persoon die je website gaat bouwen. Geen verkoopspraatjes, geen loze beloftes of miscommunicatie. Wens je een persoonlijke aanpak en begeleiding in het online ondernemen? Kies dan voor Davel.

Een goeie website bouwen gebeurd niet op 1-2-3. Er komt meer bij kijken: een duidelijke strategie, doelbepaling en een uniforme presentatie zijn maar enkele aspecten.

Vooronderzoek

We starten met een diepgaand interview waarin ik je bedrijf, ambities en doelstellingen tot in de kern leer kennen. We onderzoeken grondig je bedrijfssector, concurenten, trefwoorden, klanten en doelgroepen.

Strategie + structuur

Op basis van het vooronderzoek bepalen we de informatiearchitectuur van je website. De focus ligt steeds op je website bezoeker op vlak van gebruiksvriendelijkheid, overzichtelijk en smartphone-vriendelijk.

Eenduidige branding

Als bedrijf wil je erkenning én herkenning. Een eenduidige presentatie is superbelangrijk, zowel online als offline. Slogans, kleurherkenning, lettertypes, lettergroottes, …. : potentiële klanten gaan je hierdoor beter onthouden en sneller herkennen.

Activatie & opvolging

Na lancering van je website is een opvolging mogelijk. Een website is geen product maar een salesinstrument dat zich flexibel moet aanpassen aan je doelstellingen. Ik help je om samen het maximum uit je website te halen.
Davel

Wie is Dave Loodts

Tijdens mijn carriere bij Alcatel en Telenet bouwde ik voor-en-na websites voor lokale bedrijven en verenigingen. Dat was 1998. Ik voel me geprezen dat ik van mijn hobby én passie mijn beroep kon maken.

Internet zit in mijn hart en ziel. Als veertiger heb ik de opkomst van het internet ten volle beleefd, ik was meteen gefascineerd. Mijn allereerste website is in 1998 gebouwd. Volledig zelfgeschoold want er bestonden geen opleidingen tot webdesigner. 20 jaren later is Dave nog steeds gefascineerd naar de oneindeloze mogelijkheden die het internet te bieden heeft.

Dave is ook actief betrokken in de Belgische WordPress community als co-founder van WordCamp Antwerp, Meetup Antwerpen en Hasselt.

Samenwerken

Het nieuwe (samen)werken, zo noem ik het.

Mijn focus ligt bij doelgerichte websites bouwen, begeleiden en optimaliseren. Ik breng ondernemers samen als ik geloof dat ze jouw website kunnen versterken. Als projecten om bepaalde oplossingen vragen buiten mijn skills, heb ik een breed netwerk van specialisten op het gebied van grafisch ontwerp, copywriting en fotografie.