Over Davel

Davel is de eenmanszaak van Dave Loodts, opgericht in september 2006. Davel is geen ‘kantoor' met x-tal personeelsleden. De persoon van het offerte-gesprek is de persoon die je website gaat bouwen. Geen verkoopspraatjes, geen loze beloftes of miscommunicatie. Wens je een persoonlijke aanpak en begeleiding in het online ondernemen? Kies dan voor Davel.

Een goeie website bouwen gebeurd niet op 1-2-3. Er komt meer bij kijken: een duidelijke strategie, doelbepaling en een uniforme presentatie zijn maar enkele aspecten.

Vooronderzoek

We starten met een diepgaand interview waarin ik je bedrijf, ambities en doelstellingen tot in de kern leer kennen. We onderzoeken grondig je bedrijfssector, concurenten, trefwoorden, klanten en doelgroepen.

Strategie + structuur

Op basis van het vooronderzoek bepalen we de informatiearchitectuur van je website. De focus ligt steeds op je website bezoeker op vlak van gebruiksvriendelijkheid, overzichtelijk en smartphone-vriendelijk.

Eenduidige branding

Als bedrijf wil je erkenning én herkenning. Een eenduidige presentatie is superbelangrijk, zowel online als offline. Slogans, kleurherkenning, lettertypes, lettergroottes, …. : potentiële klanten gaan je hierdoor beter onthouden en sneller herkennen.

Activatie & opvolging

Na lancering van je website is een opvolging mogelijk. Een website is geen product maar een salesinstrument dat zich flexibel moet aanpassen aan je doelstellingen. Ik help je om samen het maximum uit je website te halen.